Lifecoaching Drenthe

Over Irma

Opgegroeid in Amsterdam, een aantal jaar in het buitenland gewoond en uiteindelijk eind jaren negentig neergestreken in Drenthe. Na een turbulent, stressvol leven en een onvermijdelijke burn-out werd het tijd voor 'rust in de kop'. 

Na een zoektocht via workshops, familieopstellingen, gesprekken en therapie, vond ik eindelijk mijn thuis bij Mindfulness. Geen quick fix, maar oefenen in mediteren, accepteren en vooral loslaten. 

Mindfulness heeft mij en mijn leven drastisch veranderd. Het heeft positiviteit en rust gebracht. Dat gun ik iedereen, want uit ervaring weet ik hoe zwaar de strijd 'in je hoofd' kan zijn. Hoe hardnekkig patronen zijn en elke keer weer de kop opsteken. En hoe snel we weer vervallen in leven op de automatische piloot. 

Door Mindfulness te beoefenen kun je daar verandering in aanbrengen. Dat gaat niet vanzelf, maar moet je aan werken. Om de positieve (en wetenschappelijk bewezen) werking van Mindfulness door te geven ben ik uit het hectische bedrijfsleven gestapt en Mindfulness Trainer geworden. Tevens ben ik Lifecoach en combineer ik coachgesprekken met Mindfulness oefeningen. 

Ik roep vaak: 'Kom erin en zet je hoed af'. Een Amsterdams gezegde dat betekent dat je welkom bent. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Ik begroet je graag in mijn praktijk. Tot ziens!


Foto: Daniela Depau