Mindfulness trainingen Drenthe

Opfrissessie Mindfulness Based Stress Reduction training (MBSR)

Wat kun je verwachten?
Na je training had je jezelf nog zo voorgenomen om Mindful te zijn. Om regelmatig te mediteren en bewust(er) te leven. Helaas is er altijd wel iets dat je aandacht vraagt en kom je er niet aan toe. Voor je het weet ben je weer overgeschakeld op de automatische piloot. Zonde!

Om het geleerde in de Mindfulness Trainingen verder te verankeren, zijn er opfrissessies. Die zijn geen onderdeel van de training, maar ondersteunen je bij het integreren van Mindfulness in je leven. Tijdens een opfrissessie van 2,5 uur herhalen we onderdelen uit de training, begeleid ik meditaties en bespreken we je ervaringen. De groep bestaat uit  maximaal acht deelnemers.   

Locatie
De vervolgsessies worden gegeven in een ruimte op de begane grond (rolstoeltoegankelijk) in multifunctioneel centrum De Tille, Mej. A. Talmaweg 2, 9439 PE  Witteveen, Drenthe.

Investering
De investering voor een vervolgsessie is € 37,50 per persoon. Dit is inclusief koffie, thee en water. Tevens zijn matjes, meditatiekussens en stoelen aanwezig. In verband met de hygiëne is het verplicht om een grote badhanddoek of deken mee te nemen om op het matje te leggen. Indien je wilt, kun je een fleece dekentje meenemen om jezelf toe te dekken bij een liggende meditatie.  
 

Algemene voorwaarden

Bij aanmelding voor deze training gelden de algemene voorwaarden van Mindfuse. Zie ook de informatie bij 'Agenda'.