Lifecoaching Drenthe

Lifecoaching

Ben jij écht waar je wilt zijn? Of droom je al langer van een andere route, maar lukt het je niet om de stap te zetten? Dan is lifecoaching wellicht is voor jou. Deze vorm van coaching is er namelijk op gericht om je te helpen leven vanuit je diepste verlangen.  

Lifecoaching

Als lifecoach help ik je om je balans te (her)vinden en sterker in je schoenen te staan. Dat doe ik door te luisteren, vragen te stellen, je op scherp te zetten en een spiegel voor te houden. De gesprekken combineer ik met Mindfulness oefeningen. Ik coach op basis van intuïtieve coaching gecombineerd met coachingstechnieken. Na elke sessie bespreken we huiswerk gericht op jouw coachvraag. Daarmee ga je aan de slag, waarbij ik je stap voor stap begeleid en motiveer. Ik ben gediplomeerd coach (ICM Coachingsopleiding) en gecertificeerd Mindfulness Trainer (Centrum voor Mindfulness in Amsterdam).    


Locatie 

De coachingsgesprekken van gemiddeld een uur (maximaal 1,5 uur) voeren we in mijn coachingsruimte: een lokaal op de begane grond (rolstoeltoegankelijk) in multifunctioneel centrum De Tille aan de Mejuffrouw A. Talmaweg 2 in Witteveen, Drenthe. Daar worden we niet gestoord en kunnen we rustig aan de slag. Bovendien is er vlakbij een bos waar we onze benen kunnen strekken als je daar behoefte aan hebt. 


Investering
De investering per sessie is € 75,- inclusief 21% btw.

Intakegesprek
Voorafgaand aan een coachingstraject maken we kennis in mijn praktijk. We bespreken je coachvraag en kijken of er een klik is. Als we met elkaar verder gaan, spreken we tevens de data en duur van het coachingstraject af en wat er van jou wordt verwacht. Want persoonlijke groei komt niet vanzelf en vraagt een bepaalde inzet. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Algemene voorwaarden

Indien we een coachingstraject aangaan, gelden de algemene voorwaarden van Mindfuse. 

Afspraak maken
Neem voor meer informatie over lifecoaching of het maken van een afspraak contact op.

Lifecoaching Drenthe