Meditatielessen Drenthe

Agenda

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Of wil je je aanmelden voor een training of les? Neem dan s.v.p. telefonisch contact met me op of via de knop 'contact' hieronder. 

Coaching & individuele Mindfulness training 

Data voor coaching of individuele Mindfulness trainingen worden in overleg vastgesteld. Neem voor het maken van een afspraak s.v.p. contact op. 

8-daagse Mindfulness Training 2021* (MBSR)  

2021:  nog geen data beschikbaar i.v.m. COVID-19.

Opfrissessie Mindfulness 2021 

2021: nog geen data beschikbaar i.v.m. COVID-19.

Praktische informatie

  • S.v.p. uiterlijk 5 minuten voor de training, les of oefendag  aanwezig zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. 
  • Binnenkomen tijdens een meditatie of nabespreking werkt verstorend. Indien je te laat bent, is het verzoek om zo stil mogelijk binnen te komen en je plek in te nemen.  
  • S.v.p. mobiele telefoons tijdens de training, les of oefendag uitschakelen of op stil zetten.
  • Het advies is om makkelijk zittende kleding aan te trekken.
  • In verband met hygiëne is het verplicht om een grote badhanddoek of deken te gebruiken over de mat. 
  • Indien je niet mee kunt doen aan een Mindfuse activiteit waarvoor je je hebt opgegeven, meld je dan s.v.p. op tijd af. Bij voorkeur minimaal 24 uur van tevoren. Er is geen restitutie van het lesgeld.  

Privacy

In verband met privacy en het onderlinge vertrouwen dat deelnemers tijdens een Mindfulness Training met elkaar opbouwen, kunnen gemiste lessen niet in een andere groep worden ingehaald.  


Algemene Informatie

Indien er een lesdag vervalt, bijvoorbeeld door ziekte of studie van de docent, word je z.s.m. op de hoogte gebracht.   

Bij het vervallen van een Mindfuse activiteit als gevolg van te weinig deelnemers, wordt het betaalde geld terugbetaald. 

Betalen

Na aanmelding voor een Mindfuse activiteit ontvang je een bevestiging en factuur. Het niet binnen de termijn - zoals vermeld op de factuur - betalen van de factuur kan leiden tot het vervallen van de cursusplaats. 

Annuleringsvoorwaarden 

Zie artikel 5 (annuleringsvoorwaarden) en artikel 6 (annulering van individuele afspraken) in de algemene voorwaarden van Mindfuse.